Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nana Mouskouri

23 november, 2018, 20:00 - 22:00

€43

Zonder enige twijfel kan je Nana Mouskouri één van de bekendste zangeressen ter wereld noemen, met meer dan 300 miljoen verkochte albums wereldwijd staat ze tussen Madonna en Céline Dion. La Mouskouri nam tijdens haar carrière meer dan 1150 nummers op. Uiteraard in het Grieks, Engels en Frans, maar door fans over heel de wereld ook in het Duits, Spaans en Italiaans en zelfs in het Nederlands en het Japans!

In 2018 viert de Griekse wereldster 60 jaar op de planken met haar 134e studioalbum en een nieuwe wereldtournee. Op Forever Young staan haar eigen versies van favoriete songs van artiesten die ze bewondert en die ze tot haar dierbare vrienden mag rekenen. Met haar iconische stem betoont Mouskouri eer aan o.a. Manos Hadjikas, Nikos Gatsos en Michael Legrand. Maar ook aan Bob Dylan, Leonard Cohen en Amy Winehouse. “Het is niet omdat ik al zoveel liedjes gezongen heb, dat ik geen zin heb om er nog nieuwe te leren”, klinkt het enthousiast.

Het mag duidelijk zijn dat Nana Mouskouri nog lang niet is uitgezongen! In 2014 stond de legende van het levenslied al voor een uitverkochte De Roma, dit najaar neemt ze ons publiek opnieuw vol overtuiging en passie mee langs haar herinneringen aan een rijkgevuld verleden en haar dromen voor een mooie toekomst. Een muzikale reis die je niet wil missen!

Comments

comments

Gegevens

Datum:
23 november, 2018
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€43
Evenement Categorie:
Website:
http://www.deroma.be/tabid/177/cid/56/tmid/549/chanson.aspx#!eventid=1810

Locatie

De Roma
Turnhoutsebaan 286
Borgerhout, Antwerpen, Belgium
+ Google Maps
Website:
http://www.deroma.be

Comments

comments